Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

МЕНІ 52 РОКИ, МАЮ ДОХІД МЕНШЕ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ. ЧИ МОЖУ В ТАКОМУ ВИПАДКУ РОЗРАХОВУВАТИ НА СУБСИДІЮ НА ПРИДБАННЯ ТВЕРДОГО ПАЛИВА І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ?

Дата: 01.09.2023 09:42
Кількість переглядів: 77

Житлова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу призначається один раз на календарний рік виходячи з розміру доходу за попередній календарний рік.

Житлова субсидія не призначається, якщо нарахований середньомісячний сукупний дохід особи менше ніж розмір мінімальної заробітної плати та/або не сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому від мінімального, сумарно протягом трьох місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Водночас, якщо Вами або за Вас сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в розмірі не менше мінімального за І або ІІ квартал 2023 року, то субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу може бути призначена у разі Вашого звернення за нею у ІІІ або ІV кварталі 2023 року.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь