A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дорогі вчителі Лісовогринівецької громади !

Дата: 01.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 59

Цей рік для нас є особливо складним і саме ви, наші вчителі, працівники дошкільних закладів ,показали приклад багатьом, як завдяки своїй професійності швидко адаптовуватися до роботи в особливо складних умовах, в час війни.


Ваша професія – найблагородніша серед інших. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Ще декілька років тому ми і приблизно не здогадувалися, які нас можуть очікувати випробування. Я дякую вам за те, що ви готові виконувати свою місію, любити, виховувати, навчати дітей, та вкладати у них усю свою теплоту та ніжність, попри всі складні обставини.

Був важкий період навчання онлайн під час коронавірусу. Ви змогли швидко переформатувати уроки і навчати дітей дистанційно. І коли ми почали звикати до звичайного навчання почалося широкомасштабне вторгнення окупантів, які принесли в нашу країну розруху, смерть і страждання. Ви були одними з перших, хто почав у школах збір гуманітарної допомоги, маскувальних сіток для наших воїнів. Ви разом із працівниками дошкільної освіти своєю любов’ю, турботою, теплом огорнули українців, які тікали від війни до нашої громади .

Я дякую вам, що ми почали цей навчальний рік і стіни шкіл знову наповнилися дитячими голосами. Протягом найближчого часу ще декілька навчальних закладів нашої громади наповняться дитячим сміхом, який вселяє у нас впевненість та наснагу , додає сил боротися та працювати. Дякую, що в хвилини тривог в укритті ви докладаєте максимум зусиль, щоб діти відчували себе комфортно і в безпеці. І зараз ви навчаєте дітей не лише навчальних дисциплін. Ви навчаєте їх своїм прикладом, як потрібно любити свою країну, своє село, свою родину, як допомагати тим, хто цього потребує.

Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки в житті.

Бажаю нам усім Перемоги! Кожному з вас зичу миру, здоров’я, спокою і Божої опіки !
 

 

 

З повагою сільський голова                                                     Віталій ГРАЛЮК

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь