Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Дата: 05.11.2023 12:24
Кількість переглядів: 59

Фото без опису


Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Це свято працівників, що надають соціальні  послуги населенню, яке опинилося в скруті. 

З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики, війна звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань. 

Сотні тисяч українців втратили своє майно, роботу, здоров’я, опинилися в складних життєвих ситуаціях, переселилися в інші регіони України, зокрема і в нашу громаду і як ніколи потребують уваги і підтримки.  Ви робите все можливе і стараєтесь  вирішити найгостріші та найболючіші проблеми громадян, утверджуючи злагоду і спокій в громаді, даючи надію на краще життя, пропускаючи через себе чужий біль і чужі проблеми. Людяність, милосердя і доброта – це про вас шановні працівники соціальної сфери.  

Висловлюю слова вдячності всім працівникам соціальної сфери Лісовогринівецької сільської ради за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя, високі професійні здібності. Щиро вітаю вас з професійним святом! Сердечно бажаю вам здоров’я, невичерпної енергії, миру, і нехай добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею! 


З повагою, сільський голова Віталій ГРАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь