A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької з начальником фінансового відділу Лісовогринівецької територіальної громади Альоною Поліщук та платниками податків з питань виконання дохідної частини бюджету в листопаді місяці

Дата: 27.11.2023 11:21
Кількість переглядів: 48

 Фото без опису

Обговорені питання використання наявних резервів по наповненню місцевого бюджету, в т.ч.  за рахунок погашення податкового боргу громадянами.Також, звернено увагу на надходження в поточному році до місцевого бюджету мінімального податкового зобов'язання від громадян, в результаті чого збільшено надходження по податку з доходів фізичних осіб.
Наголошено, що по даному платежу працівниками податкової служби проводиться звірка згідно поданих громадянами заяв щодо об'єктів оподаткування та нарахованих сум платежу.
Водночас, проінформовано про те, що з метою своєчасного реагування на виникнення податкового боргу громадянам доцільно завантажити застосувок 'Моя податкова', що дозволить моніторити ситуацію по платежах до бюджету з межах різних територіальних громад.
Також, в ході робочої зустрічі зазначено про те, що з 01.12.2023 року платники податків при заповненні реквізитів платіжних інструкцій ,а саме реквізиту 'Призначення платежу' зобов'язані дотримуватися структурованого формату даного реквізиту  згідно з міжнародним стандартом ISO 20022.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь