A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дорога громадо!

Дата: 22.01.2024 14:47
Кількість переглядів: 72

      22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення — День Соборності України. 105 роки тому дві суверенні українські держави — Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка — об’єдналися в єдину Соборну самостійну Українську державу.

 

Фото без опису

      Ця подія залишила глибокий слід в історичній пам’яті українського народу та навічно закарбувалася в історії України величним національним святом. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми — єдиний народ!

       Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну країну — гідну наших дітей.

Бажаю всім нам миру, злагоди, мудрості і почуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою. Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у справі розбудови соборної демократичної України! Бо у єдності — наша сила. І разом — ми сильніші.

І нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату країну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу! 

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою – сільський голова Віталій ГРАЛЮК

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь