A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

24 січня – Міжнародний день освіти

Дата: 24.01.2024 15:41
Кількість переглядів: 39

Міжнародний день освіти – досить молоде свято. Воно було встановлене у грудні 2018 році в Брюсселі на міжнародній конференції, присвяченій проблемам сучасної освіти, а весь світ вперше відзначав цей день у 2019 році після прийняття ООН Резолюції. З того часу, щороку в Україні, 24 січня відзначають Міжнародний день освіти.

Освіта – це одна з головних умов успішного існування нації, символ гідності, основа розвитку особистості та суспільства у цілому. На сьогодні є безліч проблем на шляху до якісної освіти: повномасштабне вторгнення росії до України призвело до руйнування навчальних закладів, шкіл, відсутності на тимчасово окупованих територіях умов для навчання, вивезення окупантами населення за межі країни, приниження, катування і вбивства… Багато батьків із дітьми, які виїхали закордон, намагаються продовжити навчатись в Україні дистанційно або здобувати освіту в країнах ЄС.

Виклики, які вже відчуває на собі українська освіта – створення належних умов для повернення здобувачів до українських освітніх закладів, забезпечення сучасним обладнанням, новими підходами до навчання та підручниками тощо.

Сучасна якісна освіта – один із успіхів держави, і найголовніше – це усвідомлює саме наша молодь, яка продовжує навчатися у бомбосховищах під звуки нищення ракет або шахедів.

І тому сьогодні висловлюємо слова вдячності самовідданим працівникам освіти за їх громадянський і професійний подвиг. Бажаємо вам здоров’я, успіхів і натхнення у навчанні нашої молоді, нових здобутків в ім’я процвітання нашої держави. Велика вам слава та подяка.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь