A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 09:17
Кількість переглядів: 41

Сьогодні — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану.

Фото без опису

Афганська війна - одна з найтрагічніших сторінок історії. За десять років майже 150 тисяч українців пройшли через її горнило. Трагічний слід вона залишила для багатьох мешканців громади та їхніх сімей. Кожен виніс з тієї війни свої спогади, свій біль і життєвий досвід.

У тихій жалобі схиляємо голови перед світлою пам'яттю співвітчизників, які не повернулися на рідну землю. Висловлюю слова щирої поваги тим, хто пройшов через випробування війни, ставши прикладом мужності та вірності військовій присязі.

Сьогодні, коли Україна виборює свою незалежність та цілісність, багато хто з Вас продовжує виконувати свій військовий обов'язок, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Ви не лише допомагаєте долати ворога, але й підтримуєте та надихаєте своїм прикладом молодих захисників.

У цей день щиро бажаю усім воїнам-інтернаціоналістам та їхнім близьким міцного здоров'я і добра, тепла і взаєморозуміння, і головне - найскорішої Перемоги Україні!

З повагою, сільський голова Віталій ГРАЛЮК.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь