A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Клас Безпеки у Лісовогринівецькій громаді

Дата: 23.02.2024 09:39
Кількість переглядів: 82

Вчора, 22 лютого, у Стуфчинецькому ліцеї Лісовогринівецької громади відкрили перший Клас Безпеки.

Тематичні заняття з правил пожежної безпеки, дорожнього руху та турботи про своє здоров’я, а також як вести себе під час тривоги, виявлені вибухонебезпечних предметів та в інших екстрених ситуаціях відсьогодні доступні для учнів та вихованців закладів освіти села Стуфчинці та Лісовогриінвецької громади загалом.

Фото без опису

 

Осередок безпеки розділений на зони та обладнані інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, 3-Д стендами боєприпасів, електроприладами, що були знищені вогнем, друкованими матеріалами ЮНІСЕФ тощо.

Фото без опису

 

Перший урок для школярів провели рятувальники, працівники поліції та медики, а далі розповідати дітям про безпеку будуть вчителі. Сформовані у Класах безпеки навички безпечної поведінки у різних ситуаціях діти збережуть у серці і пам’яті та зможуть уникати травм, нещасних випадків, небезпечних ситуацій у дорослому житті. Робота з створення Класів безпеки у громаді буде і у інших закладах освіти.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

На відкритті також були присутні поліцейський офіцер громади капітан поліції Чобан Сергій та Страший інспектор сектору ювінальної превенції ХРУП ВП №2 ГУНП в Хмельницькій області, капітан поліції Мельник Світлана.

Дякуємо адміністрації школи та Хмельницькому районному управлінню ГУ ДСНС В Хмельницькій області за допомогу в створенні Класу Безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь