Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

Дата: 12.04.2024 13:07
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів.

Конкурс проводиться серед учнів 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи (малюнки) учасників Конкурсу в строк до 17 червня 2024 року надсилаються поштою на адресу: 01054, м.Київ, вул.О.Кониського, 8/14, 9 поверх (Навчально-науковий інститут права та політології). Есе учасників можна надсилати на електронну адресу: nnip@udu.edy.ua .

Підсумки Конкурсу підбиваються у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородження переможців та призерів.

 

Положення про проведення конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь