Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сумна звістка з фронту надійшла до нашої громади

Дата: 08.07.2024 15:43
Кількість переглядів: 1120

   Фото без опису

     Нестерпний біль втрати. Його не можна загасити. Так само не можна загасити полум’я живої людської пам’яті, бо вона не підвладна часу. І вічно житимуть наші герої, бо ми пам’ятаємо про них. Вони для нас – воїни світла.       В четвер,  11 липня 2024 року, орієнтовно о 8 год. 20 хв востаннє до свого дому повертається наш Герой – Захисник МАРУЩАК ОЛЕКСАНДР ЛЕОНІДОВИЧ, який загинув 23 липня 2023 року під час виконання бойового завдання 

          Поховальна церемонія розпочнеться в четвер, 11 липня 2024 року, об 08.20 год. в будинку загиблого .  Кортеж із Героєм прямуватиме зі сторони міста Хмельницького до дому загиблого Героя, що знаходиться за адресою: с. Лісові Гринівці , вул. Хмельницька , буд.27.  Просимо всіх жителів громади зустріти загиблого Героя «живим коридором» від початку села Лісові Гринівці зі сторони мікрорайону «Озерна» в напрямку дому Загиблого Героя , а  о 9 год 40 хв год. – провести «живим коридором» до храму Св. Параскеви. Просимо усіх небайдужих жителів громади вийти та віддати шану полеглому Герою.

         Поховають Олександра на сільському кладовищі села Лісові Гринівці. 

 

         11 липня 2024 року в Лісовогринівецькій громаді оголошено днем жалоби за загиблим захисником. На знак скорботи, просимо приспустити Державний Прапор України на будинках, установах та організаціях усіх форм власності.

          Низький уклін нашому воїну-захиснику! Від імені всієї громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким ! Вічна пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь