Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні відбулося поховання Героя – Марущака Олександра Леонідовича.

Дата: 11.07.2024 15:29
Кількість переглядів: 97

Герою назавжди залишилось 38 років. Це важка втрата для його рідних та близьких, а також для всієї громади.

Марущак Олександр вступив до лав Збройних Сил України з початку повномасштабного вторгнення. Загинув 23 липня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва Луганської області. Весь цей час рідні, близькі, вся громада сподівалась і жила лише одним – надією на повернення Героя додому живим. Але клята війна забирає найкращих і сьогодні 11 липня 2024 року, в селі Лісові Гринівці рідні, близькі, військовослужбовці та жителі громади зібралися, щоб вшанувати вірного сина України. Священнослужителі разом із усіма присутніми помолилися за душу полеглого воїна. Поховали захисника України Марущака Олександра на кладовищі в селі Лісові Гринівціі. Поховання відбулося з військовими почестями — під звуки оркестру, пролунали прощальні постріли військових.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед захисником, який віддав найцінніше- життя у боротьбі за територіальну цілісність України. Вічна пам'ять мужньому воїну!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь