A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Свято хліборобів Лісовогринівецької громади

Дата: 16.11.2017 20:30
Кількість переглядів: 827

Сьогодні, 16 листопада 2017 року у приміщені Лісовогринівецького будинку культури відбулося урочисте свято до Дня працівників сільського господарства в Україні.

Фото без опису

 

Сільський голова Віталій Гралюк щиро зустрічав гостей даного заходу.

Фото без опису

 

Зустрічав гостей також учнівський оркестр Лісовогринівецької філії музичної школи.

Фото без опису

 

Жителька села Моломолинці Демчук Людмила Павлівна для такого значного для нашої громади свята спекла запашний та духм`яний коровай, який був символом даного заходу.

 

Фото без опису

 

На урочистому концерті з  вітальним словом до працівників сільського господарства виступив очільник Лісовогринівецької об`єднаної територіальної громади Віталій Гралюк.

Фото без опису

 

Сільський голова подякува усім хліборобам за відану працю та любов до своє роботи.Орендаторам, які усіма своїми силами не дають заростати бур`янами родучі поля Лісовогринівецької громади.

Побажав усім гостям та жителям міцного здоров`я, довгих років життя та щоб їхня праця завжди отримував ту винагороду на яку вони дійсно заслуговують.

До вітань долучився Юрій Гвоздій - директор фермерського господарства "Сади Надії" села Печеськи.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Спеціально для наших винуватців свята виконавчим комітетом Лісовогринівецької сільської ради був створений фото-слад пам`яті жителів наших сіл, які працювали на полях,вирощуючи запашну пшеницю.

 

Фото без опису

 

Дійство продовжилось піснями талантів громади. Учениці Стуфчинецької ЗОШ І-ІІІ та юна жителька села Скаржинці Дарина Грищук, які заспівали пісні про хліб та Україну, а Гудзь Маргарита виконала композиції на бандурі. Ведучими свята були Ковпак Тетяна та Князь Юлія - дівчата із села Шпичинці, які також долучилися до організації свята свята. 

Фото без опису

Також своїм виступом потішив гостей талановитий аматорський пісенний колектив "Гринівчанка" під керівництвом художнього керівника Царука Михайла Григоровича.

Фото без опису

 

Продовженням свята був святковий фуршет організований Лісовогринівецькою сільською радою та спонсорами, які долучилися до даного заходу.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь