A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Податкові новини

Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

11:38:38 16.08.2023

До уваги платників податків !

З 01 січня 2022 року використання РРО стало обов’язковим для всіх платників єдиного податку ІІ – IV груп та не було відмінене 24.02.2022 у зв’язку з введенням режиму воєнного стану в Україні.

09:35:18 10.08.2023

Чергова робоча зустріч з представниками ДПС

Відбулася робоча зустріч начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької з начальником фінансового відділу Лісовогринівецької територіальної громади Альоною Поліщук. Під час зустрічі обговорено важливість сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць та виплати заробітної плати найманим працівникам, сплата майнових податків, погашення податкового боргу, дотримання вимог податкового законодавства. Під час діалогу було звернуто увагу на дотримання платниками вимог порядку застосування РРО/ПРРО,  функціонування комунікаційної платформи, зміни в заповненні платіжних реквізитів та інші питання.

14:39:30 20.06.2023

Чергова робоча зустріч з представниками ДПС

  Відбулася чергова нарада з роботодавцями Лісовогринівецької територіальної громади за участі фахівців Хмельницької ДПІ та представників Лісовогринівецької ОТГ. Основною метою чергової зустрічі з роботодавцями Лісвогринівецької територіальної громади було налагодження діалогу між бізнесом та податковою службою, обговорення проблемних питань діяльності роботодавців, зокрема розглядалися шляхи підняття рівня заробітної плати та своєчасність її виплати. Під час засідання заслухано платників податків (юридичні особи, фізичні особи-підприємці) у яких розмір заробітної плати нижчий, ніж в середньому по громаді та нижче мінімальної. Наголошено також на необхідності оформлення усіх найманих працівників та доведення заробітної плати до рівня, не нижчого за середній. Сьогодні в умовах війни, податківці і платники податків мають тримати надійно економічний фронт. Саме за рахунок податкових надходжень до бюджету фінансується оборона країни і соціальні виплати громадянам. Учасники зібрання прийняли рішення максимально спрямувати спільні зусилля на проведення заходів із запобігання поширенню неофіційних трудових відносин. Наголосили на важливості дотримання вимог законодавства про працю, в частині легалізації заробітної плати працівників, підвищення її рівня, тощо.

16:08:19 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь