A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини та оголошення громади

Дата: від до Скинути

26 квітня – Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

Сьогодні, 26 квітня, вся країна вшановує пам’ять героїв, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.

10:19 26.04.2023

Які категорії військовозобов’язаних можуть отримати відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації

Понад рік Україна живе в умовах повномасштабної війни. Відстрочка від мобілізації – серед найбільш поширених питань, з якими клієнти звертаються до Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

09:54 21.04.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомляємо, що на сайті Лісовогринівецької сільської ради https://lisovogrynivecka-rada.gov.ua// в розділі «РЕГУЛЯТОРНІ АКТИ» відповідно до вимог статей 8 і 10 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004р. № 308) оприлюднено проект рішення сільської ради «Про затвердження  нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Тиранівка Хмельницького району Хмельницької області»

10:29 20.04.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомляємо, що на сайті Лісовогринівецької сільської ради https://lisovogrynivecka-rada.gov.ua// в розділі «РЕГУЛЯТОРНІ АКТИ» відповідно до вимог статей 8 і 10 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004р. № 308) оприлюднено проект рішення сільської ради «Про затвердження  нормативної грошової оцінки земель населеного пункту села Гнатівці Хмельницького району Хмельницької області»

10:28 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь