A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини та оголошення громади

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

29 вересня 2023 року засідання чергової 36 сесії Лісовогринівецької сільської ради вдруге не відбулось у зв'язку із відсутністю кворуму депутатів. Про наступну дату засідання буде повідомлено на офіційному сайті територіальної громади!

13:31 29.09.2023

СПІЛЬНА ЗАЯВА МОН, МОЗ ТА ЦЕНТРУ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я ЩОДО ОБМЕЖЕНЬ ВІДВІДУВАННЯ ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДІВ БЕЗ ЩЕПЛЕНЬ ПРОТИ КОРУ

СПІЛЬНА ЗАЯВА МОН, МОЗ ТА ЦЕНТРУ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я ЩОДО ОБМЕЖЕНЬ ВІДВІДУВАННЯ ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДІВ БЕЗ ЩЕПЛЕНЬ ПРОТИ КОРУ

Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров'я та Центр громадського здоров'я підтримують введення обмежень на відвідування дитячих закладів без щеплення КПК (проти кору, епідемічного паротиту та краснухи). Такі заходи безпеки було запроваджено на Рівненщині і Чернігівщині через низький рівень охоплення щепленнями серед дітей.

11:13 28.09.2023

Щирі вітання нашим молодятам!

Щирі вітання нашим молодятам!

Закоханий. І серцю не накажеш – Воно горить для тебе і кипить. Закоханий я в тебе, ти це знаєш. На все життя одна, а не на мить.

10:05 28.09.2023

Увага! Важлива інформація!

Увага! Важлива інформація!

На сайті АТ «Хмельницькобленерго» опубліковано оновлені файли співставлення адрес та черг погодинних відключень. З їх допомогою споживачі можуть визначити до якої черги відносяться певні оселі, будівлі, офіси. Крім того, дізнатися чергу можна у розділі «Відключення за адресою» – у разі наявності відключення та за допомогою чат-ботів iEnergo.

16:27 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь