A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини та оголошення громади

Дата: від до Скинути

Про Євроінтеграцію простими словами

Про Євроінтеграцію простими словами

Європейська інтеграція – це зближення України з Європейським Союзом як на рівні законів, так і на рівні правил та звичаїв, що існують у суспільстві. Її метою є вступ України до ЄС.

13:01 15.09.2023

Профілактика Африканської чуми свиней.

Профілактика Африканської чуми свиней.

Останнім часом надзвичайно зросла загроза заносу на територію Хмельницької області африканської чуми свиней, остані випадки АЧС зафіксовано у Кіровоградській області, Київській області та Віницькій області.

15:50 14.09.2023

Благодійна акція "Смілива гривня!"

Благодійна акція "Смілива гривня!"

Ми хочемо нагадати вам, що акція "Смілива гривня" вже триває! З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України.

14:33 14.09.2023

Робоча зустріч до служби у справах дітей Лісовогринівецької сільської ради

Робоча зустріч до служби у справах дітей Лісовогринівецької сільської ради

З метою якісної та ефективної реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей фахівцем ГУ Національної соціальної сервісної служби у Хмельницькій області Тетяною Скарженюк 12 вересня 2023 року, проведено робочу зустріч з начальником служби у справах дітей Лісовогринівецької сільської ради Юлією Свідерською. В ході розмови надано методичну допомогу в організації діяльності служби у справах дітей громади, зокрема, обговорено зміни в законодавстві та проблемні питання, які виникають в процесі роботи. За результатами зустрічі отримані відповідні рекомендації сприятимуть поліпшенню та ефективності діяльності служби.

13:15 14.09.2023

Тиждень громадянського суспільства

Тиждень громадянського суспільства

В рамках проведення тижня громадянського суспільства, 13.09.2023 р.,  у приміщенні Лісовогринівецької селищної ради, ПОГ Чобаном Сергієм Петровичем було проведено  круглий стіл та зустріч. До заходів було залучено  органи місцевого самоврядування, депутатський корпус та працівників комунального підприємства,  де було обговорено актуальні проблеми громади та шляхи їх вирішення.

13:11 14.09.2023

Робота для ВПО: ти потрібен!

Робота для ВПО: ти потрібен!

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) на новому місці.

09:20 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь