A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лісовогринівецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини та оголошення громади

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

   13 січня 2022 року з метою належної взаємодії та ефективної комунікації з територіальними громадами Хмельницька державна інспекція ГУ ДПІ у Хмельницькій області в особі  начальника  ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Анатолія Щепанського та заступника начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Івана Чмелюка за участі представників Лісовогринівецької громади провели роз’яснювальну роботу з фізичними особами –підприємцями платниками єдиного податку щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

12:51 13.01.2022

Оголошення

Оголошення

13.січня 2022 року  в 11:30 год. в приміщенні сільської ради відбудеться робоча зустріч працівників ГУ ДПС у Хмельницькій області   з фізичними особами - підприємцями 2-4 групи., з питань щодо обов'язкового використання реєстраторів розрахункових операцій) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

10:13 11.01.2022

Програма Президента України "єПідтримка"

Програма Президента України "єПідтримка"

Президентом України ініційовано Програму цільового фінансування вразливих категорій бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19.

10:45 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь